חשש לחור עתידי ברשתית

דיון מתוך פורום  רשתית

19/06/2019 | 00:27 | מאת: מאיה

שלום ,לפני כמה שנים בגלל התפרקות זגוגית העין נהיו לי חורים קטנים ברשתית בשתי העיניים והלחימו לי אותם וכבר שנים הכל בסדר.. אמרו לי רק לא להרים דברים כבדים וכל דבר שיכול להפעיל לחץ על העיניים בגלל שיש לי גם רשתית דקה וכדי שלא ייווצרו עוד חורים...כל הזמן הזה לא טסתי לחו"ל ואני רוצה לטוס בקרוב משך הטיסה 3 וחצי שעות זה יכול להיות בעייתי מבחינת הלחץ בעיניים שיכול להוביל לעוד חורים?כי בטיסות יש לחץ.. אני שמה עדשות גם למקרה שזה משנה...

שלום מאיה אין שום בעיה עם טיסה שכן הלחץ במטוס מאוזן. גם אם לא - אין הוכחה שזה גורם לקרעים חדשים או הפרדות

מנהלי פורום רשתית