בדיקת שדה ראיה ממוחשבת

דיון מתוך פורום  רשתית

30/11/2018 | 16:45 | מאת: רוי

שלום רב שבוע הבא אני צריכה לעבור בדיקה לשדה ראיה של שתי העיניים עקב דלקת עצב שהייתה לי בעין ימין מזמן אז רק בשביל לעקוב .  פתאום עולים בי חששות  במידה ויהיה לי חסרים בשדה ראיה מה צפויה להיות הבעיה ? מוחית ?? גלאוקומה ? יש פיתרון במידנ ואכן יהיה חסר ??  אציין שבדקו לי לחץ תוך עייני לפני 3 חודשים היה תקין .

יש סוגי פגמים שונים בשדה הראיה. ואבחנות רבות. אם הלחץ היה תקין- הסיכוי לגלאוקומה קטן. אני מניח שהכוונה לעזור באיבחון הדלקת בעצב הראיב- כפי שציינת

מנהלי פורום רשתית