נגישות
נגישות

ניתוח רישתית באמצעות גז ולייזר

דיון מתוך פורום  רשתית

13/11/2018 | 11:05 | מאת: משה מור

אני עברתי לפני עשרה ימים ניתוח של קרע ברישתית על ידי הזרקת גז וטיפול בלייזר.מאז הניתוח אני רואה הרבה פסים וקורי עכביש.כללית חדות הראיה שלי לא ירדה.האם ההפרעה של הכתמים הללו מעידה על בעיה באיחוי הרישתית?

לקריאה נוספת והעמקה
14/12/2018 | 20:49 | מאת: משה מור

אני נמצא אחרי שישה שבועות מניתוח היפרדות רישתית באמצעות גז ולייזר.בועת הגז קטנה מאוד ושאלתי היא האם אני יכול לחזור לפעילות ספורט כגון טניס שולחן ופלאטיס.

שלום משה. אלו שינויים בג׳ל העין. לא מעידים על בעיה ברשתית

בועת הגז אינה המדד לחזרה לפעילות. אלא מצב הרשתית והתיקון שלה. רק בבדיקת רופא עיניים ניתן להעריך זאת

מנהלי פורום רשתית