היפרדות זגוגית העין תופעה מציקה

דיון מתוך פורום  רשתית

04/09/2018 | 11:37 | מאת: דניאלה

שלום רב, אני בת 46. מרכיבה עדשות מגע ומשקפיים עקב קוצר ראייה. מינוסים גדולים: 9 ו 10. לפני כשלושה חודשים הרגשתי הפרעה בשדה הראייה בעין שמאל. פניתי אל רופא שמצא תופעה בשם PVD. הבנתי כי אין מה לעשות במצב זה וצריך להתרגל לזה. הרופא אמר שאם המצב יחמיר לפנות באופן דחוף אל בי"ח. לאחר שהרופא הרגיע אותי וקצת התרגלתי למצב הגוף הזה שזז לי בשדה הראייה מתחיל להציק לי שוב, גם בנהיגה, ואני ממצמצת הרבה בעין כדי לראות חד יותר. השבוע אני מרגישה שהעין לחה מהרגיל, לעיתים יש הפרשה והשקית מתחת לעין שמאל נפוחה מהרגיל. האם יש קשר לתחושות אלה לתופעה שאובחנה? האם יש פתרון פרקטי ל PVD אם זה מאד מציק לי? תודה

שלום אין קשר בין שני הדברים - זה נשמע כאירוע בלתי תלוי. איני מכיר פתרון יעיל לPVD

מנהלי פורום רשתית