היפרדות זגוגית העין ...

דיון מתוך פורום  רשתית

15/05/2018 | 13:52 | מאת: דפנה

שלום רב, אני בת 46. מרכיבה עדשות מגע במשך 25 שנה וגם משקפיים (בעיקר בבית או כשיש דלקות בעיניים). המספרים שלי: -9.50 ו -10.5 וצילינדר -0.50 לאחרונה , במשך כ- 10 ימים, הרגשתי כאילו משהו צף לי בשדה הראייה בעין שמאל. כמו טיפה שזזה על פני משטח. בבדיקה אצל רופא עיניים נמצא כי יש לי PVD ולא נמצא קרע ברשתית. הרופא אמר שאין דרך לטפל בתופעה הזו ושעליי ללמוד לחיות עם זה וגם המוח מתרגל לכך. הוא ביקש שאגיע אליו לאחר 6 שבועות לביקורת ושאמנע מסחיבת משאות מעל 5 ק"ג, ושאם יחול שינוי לרעה שאגיע אליו מייד. מאחר והדבר מפריע לי לראייה אשמח לדעת האם באמת אין מה לעשות במקרה כזה. האם זה בסדר להגיע לביקורת לאחר 6 שבועות? האם כדאי להגיע לאחר ארבעה שבועות לביקורת? אשמח לשמוע האם אכן אין מה לעשות במקרה כזה ומה עושים אם הבעיה צצה גם בעין השנייה. זה גם מפריע לי בעבודה מול מחשב ובנהיגה. תודה

שלום. מציע לעשות כהמלצת מי שבדק אותך. בכל מקרה של שינוי- לפנות שוב באופן יזום

מנהלי פורום רשתית