חורים בשתי הרשתיות ובעיות עם קופח מכבי

דיון מתוך פורום  רשתית

27/03/2018 | 20:48 | מאת: לילך

שלום רב, לפני כמה חודשים היה לי חור ברשתית שמאל שתוחם בלייזר (פעמיים) בבלינסון, לפני כשלושה שבועות נוצרו שני חורים ברשתית ימין, הופנתי דחוף למיון, בחרתי שוב ללכת לבלינסון, בוצע תיחום לשני החורים בימין, בביקורת לאחר שבועיים רופאת רשתית של מכבי הפנתה אותי שוב למיון לביצוע תיחום נוסף באחד החורים שלדעתה לא תחום מספיק, בבלינסון החליטו מתמחה ומומחה רשתית שלא צריך לבצע תיחום נוסף באותו היום והמומחה הזמין אותי לביקורת לאחר שלושה שבועות אצל מומחה הרשתית שבדק אותי, אבל כשפניתי לקופ"ח מכבי לקבל טופס 17 לביקורת המומחה הם מסרבים לתת לי,אבל המומחה שבדק אותי גם עשה לי תיחום בעין שמאל וגם היה נוכח כשתחמו לי את החורים בימין. מישהו מתמצא בבירוקרטיה של מכבי ואיך אפשר כן לקבל טופס 17 לביקורת שהוזמנתי אליה והם מסרבים לתת התגובה שקיבלתי ממישהי מהמוקד של מכבי שמטפלים בטפסי 17 היאף , בלינסון זה קופ"ח כללית ואנחנו מכבי, האם מותר להם ככה להתעלל בי? האם הם חייבים לתת לי טופס 17 כשיש הפףניה ברורה בסיכום המיון להגיע לביקורת המומחה שנבדקתי על ידו? מה עושים במצב כזה מול מכבי?

אולי רופא המשפחה יידע

30/03/2018 | 17:37 | מאת: ג'ולי

קופת חולים מכבי אכזבה קשה. לי קרה אותו הדבר ועוד לפני ניתוח רשתית שהוא ניתוח חירום. אין שם עם מי לדבר. יש רק את המוקד שבו הנציגים אינם מקצועניים כלל. העבירו אותי מאחד לאחד כאשר בכלל לא הבינו מה דחיפות העניין. רק לאחר שעות רבות קיבלתי את ההתחייבות. אני כתבתי תלונה לנציג פניות הציבור. מקווה שיעזור

מנהלי פורום רשתית