טיפול בבצקת רשתית בזריקות אוזורדקס.

דיון מתוך פורום  רשתית

26/10/2017 | 15:40 | מאת: שלמה

עברתי ניתוח עקב הפרדות רשתית ב 2014. לאחר הניתוח נוצרה בצקת ברשתית. עברתי 4 הזרקות אוזורדקס לטיפול בבצקת. ההזרקות עזרו לכ 3 חודשים והבצקת חזרה. אינני חש הבדל בראיה לפני הזרקה ואחריה כאשר הבצקת נעלמת. במצב זה נראה לי שהזרקות נוספות כנראה לא יועילו ואני שוקל להפסיק. שאלתי האם הפסקת הזרקות עלולה לפגוע בעין לאורך זמן? האם ניתן יהיה לחדש הזרקות בעוד שנה למשל, אם אחליט להמשיך? אציין רק שהראיה לא חזרה לאופטימלי לאחר הניתוח בגלל עיכוב בביצוע הניתוח מהרגע שהחלה ההיפרדות, עקב שהות בחול, באזור בעייתי מבחינת זמינות לטיפול רפואי. תודה מראש על התיחסותך.

ניתן להתייחס רק פרטני - עפ הבדיקות בעיקרון - לרוב לא רצוי לעשות הפסקה ללא אישור הבודק

מנהלי פורום רשתית