בצקת בעין ושטשטוש בראייה

דיון מתוך פורום  רשתית

23/07/2017 | 08:32 | מאת: חולה rp אחרי ניתוח קטרקט

דר שלום אני חולה rp ועברי ניתוח קטרקט . נראייה במשך שבןעיים הייתה מצוינת . לפתע חשתי שמס שעות אחרי שאמי מתעורר מתחיל טשטוש שממשיך עד סוף היום הרופא אמר שיש לי בצקת ונתן לי נבנק הנוסף לסטרודקס 1 תוך כמה זמן יעבור הטשטוש? 2 האם נגרם נזק ? 3 האם קיים סיכון לרשתית? תודה

שלום. זו בצקת לא שכיחה אבל קורית לעיתים.... בדרך כלל מסתדר עם טיפות למשך כחודשיים. לעיתים רחוקות מצריך עוד טיפולים כמו- כדור,זריקה או אפילו ניתוח.

מנהלי פורום רשתית