אישונים מורחבים לאחר בדיקה פוסט-ניתוח

דיון מתוך פורום  רשתית

04/02/2017 | 22:51 | מאת: פליקס

שלום רב, אבא שלי עבר ניתוח ויטרקטומיה לתיקון היפרדות רשתית. שבוע אחרי הניתוח היינו בבדיקה במפראת החוץ בבית החולים ונאמר לנו שהכל תקין. אולם יש תופעה מטרידה: מאז עברו כבר שבועיים וחצי והאישון של העין עדיין מורחב לאחר הבדיקה. האם זה נורמלי או שהדבר דורש התייחסות מיוחדת ובירור דחוף? אני יודע שבד"כ התרחבות האישונים לאחר בדיקה עוברת תוך כמה שעות. תודה רבה מראש!

שלום. ייתכן וזה נובע מהניתוח. או מטיפות שמקבל (כמו אטרופין, למשל). אם אין חשש לבעיה נוירולוגית- לא דחוף.

מנהלי פורום רשתית