ניתוח הbrightocular

דיון מתוך פורום  קטרקט וקטרקט בלייזר

06/04/2014 | 10:55 | מאת: דניאל

היי, רציתי לדעת מה דעתך על ניתוח הברייט אוקולאר אשר נערך כבר בכמה מדינות למטרת שינוי צבע העין,(ניתוח שונה מהניתוח שבפנמה) בכל מקום כתוב שזה אותו ניתוח כמו ניתוח קטרט ושזה הדרך הבטוחה ביותר לשנות את הצבע, אותו ניתוח רק עם השתלה של צבע במקום. הם טוענים שהם מוכרים את העדשה רק למנתחים,אז גם אשמח לדעת אם קיימת אופציה כזאת לבצע את הניתוח הנל אצלך במרפאה לאחר רכישת העדשה. אשמח לשמוע חוות דעת רפואית לפני שאעשה את הניתוח.

שלום רב, אני לא ממליץ לשנות את צבע העין בכל דרך שהיא. הניתוח המוצא הינו מסוכן ויכול לגרום לנזק משמעותי בלתי הפיך לעין.

מנהלי פורום קטרקט וקטרקט בלייזר