נתוח קטרקט בעין עם אובאיטיס כרוני

דיון מתוך פורום  קטרקט וקטרקט בלייזר

24/03/2014 | 20:40 | מאת: גיל

ד"ר שלום, סובל מאובאיטיס בעין אחת מעל 30 שנה,(בגיל 13 התפרצה הדלקת ) מאז מטופל למעשה בטפות סטרואידיות,כשאני חי עם יירוד למעשה כל הזמן,(גם מהאובאיטיס וגם מהטיפות הנלקחות בהתפרצויות עם השנים, לאחרונה במשך כמה חדשים בודדים ישנה ירידה דרסטית בראיה, מעין הרואה 6/9 ואחכ 6/12 ממש לא רואה כלום מעבר לאור וצל, האם התופעה הזאת מוכרת והגיונית?? תודה גיל

24/03/2014 | 20:46 | מאת: גיל

שכחתי לציין שאני לפני נתוח קטרקט,

27/03/2014 | 20:16 | מאת: ד"ר נדב בלפר

שלום כפי שציינת, גם טיפול ארוך טווח בסטרואידים וגם מחלת אובאיטיס ממושכת יכולים לזרז היווצרות קטרקט. בהצלחה בניתוח. ד"ר בלפר

מנהלי פורום קטרקט וקטרקט בלייזר