תופעות לוואי לאחר ניתוח קטרקט

דיון מתוך פורום  קטרקט וקטרקט בלייזר

05/12/2013 | 10:33 | מאת: חנה יעל

לפני 5ימים בעלי עבר ניתוח קטרקט. מאז ועד היום יש לו חלקים של העדשה שנמצאים בתוך העין ומאד מפריעים לו. לפי חוות דעת של רופא עינים נאמר לבעלי שהחלקיקים מתמוססים עם הזמן בנוזלים של העין וטיפות העיניים. רציתי לדעת אם אכן החלקיקים יכולים להעלם ואם יש צורך בפעולה רפואית נוספת וכן אם יש בכך סיכון כלשהוא. תודה רבה !

06/12/2013 | 21:22 | מאת: ד"ר נדב בלפר

שלום חנה יעל אכן הם יכולים להיספג- תלוי בגודלם והרכבם. זאת יכול לקבוע כמובן, רק מי שבדק... סבלנות

מנהלי פורום קטרקט וקטרקט בלייזר