הרחבת עישון

דיון מתוך פורום  קטרקט וקטרקט בלייזר

29/09/2013 | 13:41 | מאת: דני

אני אמור לבקר אצל רופא עיניים שמתמחה בניתוחי קטרקט. אני מעוניין להתייעץ אחר כך עם רופא נוסף שמתמחה בניתוחי לייזר לקטרקט. השאלה שלי היא בקשר לטיפות להרחבת העישון 1. האם אפשר לקבוע תור אצל הרופא השני למחרת או שאני חייב להמתין מספר ימים עד ששוב ישימו לי טיפות להרחבת העישון? אם כן, כמה זמן צריך להמתין (כדי שלא יגרם נזק לעין או מכל סיבה אחרת)? 2. אם אצליח לקבוע תור לאחר 3 שעות אצל הרופא השני, האם הרופא השני יוכל לבדוק אותי על סמך ההרחבה שנעשתה 3 שעות קודם לכן? או אולי הוא גם צריך לראות את העין ללא הרחבה?

29/09/2013 | 16:16 | מאת: ד"ר נדב בלפר

שלום בעיקרון אין בעיה להרחיב האישון שוב לבדיקה ברו המקרים גם ניתן לבדוק אחרי 3 שעות מההרחבה הקדמת

מנהלי פורום קטרקט וקטרקט בלייזר