הבזקי אור

דיון מתוך פורום  קטרקט וקטרקט בלייזר

17/06/2013 | 21:59 | מאת: שרית

שלום אמי עברה ניתוח קטרקט בלייזר לפני כשלושה שבועות. לאחר הביקורת שנדרשה ללכת שבוע לאחר הניתוח.. התחילו לה הבזקי אור. בתחילה היו נורא זניחים ולא משמעותיים והיום ההבזקים גדלו לממדים גדולים יותר כמו "הבזק להבה", כך אומרת אמי. האם תוכל לומר לי מה המשמעות וההשלכות של הבזקי האור האלה? קצת מלחיץ.. שרית.

20/06/2013 | 15:16 | מאת: ד"ר נדב בלפר

שלום שרית הבזקים כמו שאת מתארת יכולים לנבוע ממתח ואולי קרע ברשתית. חשוב מאד לבדוק ולוודא שזה לא המצב. במקרים כאלו מומלץ לפנות בהקדם לרופא עיניים - אפילו למיון אם אין מענה היום/ מחר.

מנהלי פורום קטרקט וקטרקט בלייזר