מדקפיים לאחר קטרקט

דיון מתוך פורום  קטרקט וקטרקט בלייזר

29/04/2013 | 19:05 | מאת: שלומי

אני צריך לעבור ניתוח קטרקט עם עדשות מונופוקליות האם אני אוכל בעתיד להיפטר מהמשקפיים ע"י השתלת עדשות מתקדמות/לייזר? יושתלו לי עדשות לרחוק, האם אצטרך בוודאות משקפיים לקרוב?כרגע אני רואה טוב מקרוב כיום אני בן 21, האם ביצוע הניתוח בגיל כזה כרוך ביותר סיכונים? תודה

29/04/2013 | 23:13 | מאת: ד"ר נדב בלפר

שלום שלומי אין בגילך סיכון יתר לניתוח קטרקט. בתנאים הנוכחיים יש אכן עדשות הניתנות להשתלה לאחר ניתוח קטרקט עם עדשות מונופוקליות. אם זו הכוונה- למה שלא תשתיל מראש מולטיפוקאליות? עם השנים ודאי תהינה אפשרויות נוספות.....

מנהלי פורום קטרקט וקטרקט בלייזר