פעילות גופנית לאחר ניתוח קטרקט

דיון מתוך פורום  קטרקט וקטרקט בלייזר

28/04/2013 | 17:07 | מאת: עוזי

עברתי ניתוח קטרקט לפני כ 3 שבועות , מתי ניתן לחזור לפעילות גופנית מאומצת הכוללת ריצה ומשקולות . האם ניתן לעשות את אותה הפעילות והאם אפשר להתייחס לעין באותו אופן כמו לפני הניתוח . (למשל שפשוף של העין)

28/04/2013 | 19:49 | מאת: ד"ר נדב בלפר

שלום הייתי חוזר בהדרגה (!) לפעילות מתונה (!) בשבועות הקרובים. כנל לגבי שיפשוף העין. בכל זאת - יש שם חתך שאיננו רוצים לפעור או שייכנס זיהום.

28/04/2013 | 20:10 | מאת: עוזי

כמה זמן לאחר הניתוח והאם בכלל העיין תחזור לקדמותה ולא יהיה פחד מהחתך

מנהלי פורום קטרקט וקטרקט בלייזר