ניתוח קטרקט

דיון מתוך פורום  קטרקט וקטרקט בלייזר

16/04/2013 | 11:11 | מאת: חיים

שלום לפני שבוע ביצעתי ניתוח קטרקט בלייזר, מאז הניתוח אני מאוד סובל בעין המנותחת מסנוור והבזקי אור הכבים ונדלקים לסירוגין דבר המשפיע על איזון גופי בהליכה ועל כושר הריכוז שלי בכל משימה , אני נאלץ להרכיב משקפי שמש ביום ובליליה כולל בתוך הבית כדי להרגיש נוח יותר,תקוותי שתופעות אלו ייעלמו עם הזמן,מאחר ואני כבחור בריא נמרץ ואתלטי חרד מאוד שהמצב ימשיך להיות כפי שהוא.מצפה לעצה ולהמלצה, בברכה חיים

16/04/2013 | 20:22 | מאת: ד"ר נדב בלפר

שלום חיים אם אתה רואה הבזקים גם כאשר העיניים עצומות ו/או בחדר חשוך ללא מקורות אור - זה יכול להיות מתח/קרע ברשתית. יש לגשת בדחיפות לרופא עיניים. אם אתה מסונוור ממקורות אור חיצוניים - הרי שזה הגיוני. ייתכן ויש עדיין בצקת בקרנית או דלקת פנימית.

17/04/2013 | 11:48 | מאת: חיים

נדב תודה שהשבתה לפנייתי, אני רגוע יותר עכשיו משני סיבות, האחת שהבזקי האור בעיני המנותחת לא מופיעים בחושך. ושנית אני מבין שעליי להמתין לעוד תקופת החלמה במידה ועיני המנותחת עדין לא החלימה מספיק מאחת הסיבות שציינתה או משניהם יחד בברכה חיים

מנהלי פורום קטרקט וקטרקט בלייזר