ניתוח קטרקט בעין יחידה - עדיף בבית חולים ציבורי?

דיון מתוך פורום  קטרקט וקטרקט בלייזר

06/10/2016 | 08:49 | מאת: אתי

שלום רב, אמי בת 84 סובלת סובלת מסוכרת ומלחץ דם גבוה, זקוקה לניתוח קטרקט בעינה האחת הרואה (עיוורת בעינה השנייה). לפי המלצת רופא העיניים שלה ניסיתי לקבוע עבורה תור לייעוץ ולבדיקה אצל מנתח קטרקט ותיק ומנוסה העובד היום כרופא עצמאי בלבד ובעבר היה סגן מנהל מחלקת עיניים בבית חולים גדול. מסרתי למזכירתו את הפרטים הנ"ל על אמי ולאחר שהעבירה את המידע לרופא, חזרה אליי עם תשובה לפיה הוא לא יוכל לנתחה וממליץ לפנות לאחד מבתי החולים. שאלתי: האם עליי להסיק שבבית חולים (ציבורי?) ניתוח קטרקט יתבצע בצורה בטוחה יותר וסיכויי ההצלחה יהיו גבוהים יותר? מודה לך מאוד על תשובתך, אתי

שלום רב, ככל הנראה הניתוח יבוצע על ידי רופא מנתח בכיר אך לא ניתן להתחייב לסיכויי הצלחה גבוהים יותר או בטוח יותר.

מנהלי פורום קטרקט וקטרקט בלייזר