סיכוי סיכון בניתוח קטרקט

דיון מתוך פורום  קטרקט וקטרקט בלייזר

04/06/2016 | 17:33 | מאת: david דוד

שלום וברכה מה הסיכון לניתוח קטרקט לאחר שעברתי לפני שנה באותה עין ניתוח לייזר לתיקון קרע ברשתית עקב הפרדות זגוגית האם אראה את הנקודות של הפרדות הזגוגית שאני רואה כעת יותר חזק האם יש סיכוי שהניתוח הקטרקט יצליח למרות שהעין עברה ניתוח לתיקון קרע מחשש לתוצאות אני חושש לעבור ניתוח הקטרקט ואני דוחה אותו למרות שהראיה מטושטשת מאד בעין תודה לתשובתך

שלום רב, אם יש הפרדות זגוגית מלאה אין סיכון מוגבר לקרע חשד של הרשתית. יש סיכוי מוגבר לראות בצורה חדה יותר את הנקודות בשדה הראיה שציינת. מאחר והראיה מטשטשת ככל הנראה אין טעם לדחות את הניתוח. אפשר בהמשך לבצע בדיקת רופא עיניים מומחה לרשתית ולקבל את אישורו לבצע ניתוח קטרקט בהמשך. בהצלחה

מנהלי פורום קטרקט וקטרקט בלייזר