ניתוח קטרקט לאחר ניתוח רישתית

דיון מתוך פורום  קטרקט וקטרקט בלייזר

23/05/2016 | 09:14 | מאת: עמוס םלח

שלום וברכה לפני שנה נותחתי בבית חולים הלל יפה בחדרה הייתה לי התפרדות ברשתית בעיין ימין בעקבות זה נותחתי וחיברו את הרשתית אם חומר גז במשך חודשיים שהייתי בבית עם תנוחה בשכיבה או הטיית ראש צד ימין לאחר הטיפולים ירדה הראייה בצורה משמעותית לאחר שנה מהניתוח יש לי בעיין תופעה של עננים שזה מאוד מפריע לי גם בנהיגה במיוחד בלילה וגם ביום השאלה שלי אם אני צריך לעשות ניתוח קטרקט כדי לשפר את המצב הראייה למרות הניתוח הרשתית שגרם לצערי ירידה בראייה או שאין קשר לבעיה אודה לך אם תענה בהקדם בתודה עמוס

שלום רב, יש לי הרושם שמדובר יותר בבעיה של הרשתית ולא של הקטרקט. אני סבור שקבלת הסבר מהרופא המטפל על מצבך. יש צורך בבדיקה קלינית וכאמור זוהי רק הערכה.

מנהלי פורום קטרקט וקטרקט בלייזר