האם ניתן לחזור על ניתוח החלפת עדשה (הסבר בפנים)

דיון מתוך פורום  קטרקט וקטרקט בלייזר

22/05/2016 | 20:44 | מאת: זאב

מאחר ואצלי קטרקט בעין אחת לא ארצה להשתיל עדשה "עם מספר" כי העין השניה עדין תזדקק למשקפיים ולא ארצה להשתיל עדשה "עם מספר" בעין בריאה. אבל אם אח"כ יופיע קטרקט בשניה, זאת שעכשיו בריאה, האם אוכל לנתח את שתיהן (אחת מהן שוב) כדי להחליף לעדשות בעלות תכונות אופטיות כך שלא אצטרך משקפיים. המשקפיים שלי הן לקריאה ומחשב.

שלום רב, לעיתים יש הבדל די גדול בין שתי העיניים ולכן יש צורך לנתח את ה"עין הבריאה" על מנת לתקן הבדל זה. לא מומלץ לבצע ניתוח חוזר ולהחליף את העדשה לאחר הניתוח הראשון.

מנהלי פורום קטרקט וקטרקט בלייזר