ד''ר לוינגר הנכבד, אבקש חוות דעתך בקשר לקטרקט.

דיון מתוך פורום  קטרקט וקטרקט בלייזר

27/03/2016 | 21:02 | מאת: חבצלת השרון

אני מועמדת לניתוח קטרקט. יש לי צילינדר ב -2 העיניים (מינוס 2.5 מינוס 1.5 אם אינני טועה) מה עדיף לדעתך: מונופוקל או טורית?

שלום רב, השאלה היא לא מה עדיף אלה האם המטרה הסופית היא לאפשר הקטנה של הצורך במשקפיים לרחוק. במהלך ניתוח הקטרקט ניתן לתקן חלק מסויים של הצילינדר. לגבי ה 1.5 הוא מעט גבולי ויתכן שבדרך מסוימת וללא עדשה טורית ניתן יהיה להקטין את הצילינדר בצורה משמעותית. הצילינדר השני הוא כבר גבוה מידי ועדשה טורית הינה אופציה טובה לתקן אותו. במידה ומשקפיים הם אופציה טובה מבחינתך זא עדשה מונופוקלית הינה גם כן אופציה טובה.

מנהלי פורום קטרקט וקטרקט בלייזר