ניתוח קטרק

דיון מתוך פורום  קטרקט וקטרקט בלייזר

30/03/2013 | 13:57 | מאת: דנה

ב4.3.13 בעלי עבר ניתוח קטרק למחרת היינו בביקורת והכל תקין אלא שבעלי רואה מטושטש כמו לפני הניתוח וכן היה לו תחושה של גרגיר שבאה ונעלמת הטיפול שבעלי מקבל הוא דתמצין 3 ביום הילו קומוד לפחות 10 ביום גנטיל ג'ל 8 פבעמים ביום ודורהטיס היה פעם בלילה והרופא שינה ל5 ביום לפי דברי הרופא זה לקוח שבועות וגם חודשים והרבה סבלנות עד שהטשטוש יעלם לפי מצבו העכשוי האם יכול להיות שזה רק יובש לפי דברי הרופא לציין שבעלי לא מרגיש שום שינוי מלפני הניתוח תודה

30/03/2013 | 15:19 | מאת: ד"ר נדב בלפר

שלום דנה כמובן, קשה לי לבדוק את עינו של בעלך לפי התיאור הכתוב בלבד. אבל- זה נשמע הגיוני שיובש מפריע לראיה. גם הטיפול שתיארת הוא טיפול מקובל ביובש. אולי יש גם טעם לפנות לאופטומטריסט..... חג שמח

30/03/2013 | 16:09 | מאת: דנה

תודה על התשובה אך לגבי האופטמטריסט סוכם עם הרופא לפני הניתוח שראיה תישאר כמו שהיא רק משקפיים לקרוב כי מרחוק הוא לא הרכיב. וכן לפי מה שידוע לך כמה זמן יכול להמשך הטישטוש אחרי הניתוח עם כבר עבר כמעט חודש ושוב תודה.

מנהלי פורום קטרקט וקטרקט בלייזר