ניתוח משולב

דיון מתוך פורום  קטרקט וקטרקט בלייזר

12/11/2015 | 10:12 | מאת: מרק

שלום. אני בן 65 .חולה במחלת גלאוקומה ועברתי ניתוח הראשון לגלאוקומה לפני 18 שנה. לפני יומיים עברתי ניתוח משולב קטרקט ופילטרציה בעתידים מדיקל סנטר. העדשה שהושמה היא היא מונופוקלית. שאלתי היא: האם זה תקין שאני רואה ערפל וטישטוש ואין חדות ראיה של דברים מקרוב? האישון שלי צר מאוד בהשוואה לאישון בעין הבריאה. האם זה תקין? וכאשר המקום פחות מואר בקושי אני רואה משהו. אשמח מאוד לקבל תשובה מעמיקה.

שלום רב, כעיקרון לאחר הניתוח יהיה קושי בראיה לקרוב. מאחר ומדובר בניתוח משולב זמן ההחלמה יהיה ארוך יותר. אני ממליץ על המשך מעקב הרופא המנתח.

מנהלי פורום קטרקט וקטרקט בלייזר