טיפות עיניים במקום ניתוח

דיון מתוך פורום  קטרקט וקטרקט בלייזר

15/10/2015 | 14:02 | מאת: מינה

שלום רב מדענים מ- UCSD בראשות ד"ר Kang Zhang פיתחו טיפות עיניים מבוססות סטרואידים מסוג Inosterol המרפאות קטרקט ומייתרות ניתוח. בניסויים שנערכו בארנבים, כלבים ועדשות אנושיות במעבדה, הקטרקט הצטמצם עד נעלם. האם ידוע לך באיזה מרכזים רפואיים החלו ניסויים קליניים? ארצה להשתתף בניסוי הקליני. תודה מינה

שלום רב, צר לי אך לא ידוע לי על טיפות לריפוי או מניעת קטרקט. רק לידע כללי סטרואידים בטיפות או דרך הפה יכולים לגרום לקטרקט ולא לריפוי.

מנהלי פורום קטרקט וקטרקט בלייזר