קטרקט

דיון מתוך פורום  קטרקט וקטרקט בלייזר

13/10/2015 | 13:18 | מאת: נירה

שלום אני בת 56, עם קטרקט ב2 העיניים, הייתי מעוניינת לדעת האם ניתוח קטרקט מסוכן? האם הראייה יכולה להנזק בעקבות ניתוח קטרקט בלייזר בפרט? כי סה"כ אני רואה מצויין ואינני מעוניינת בתלות במשקפיים. המליצו לי על מנתח קטרקט, אשמח לדעת אם מכירים את המנתח הזה? http://rishtit.co.il/cataract.aspx

שלום רב, נתחיל מהסוף, צר לי אך אני לא נוהג להמליץ על רופאים בפורום זה. ניתוח הקטרקט הינו הניתוח השכיח ביותר ברפואת עיניים עם יעלות ובטיחות גבוהים. אך כמו בכל ניתוח יש סכנות ותופעות לוויאי. אני ממליץ לפנות לרופא המנתח ולדון איתו על האופצות העומדות לפניך ולדון על האופציה להקטין את התלות במשקפיים מאחר כיום יש טכנולוגיה מתקדמת של עדשות המאפשרת זאת.

מנהלי פורום קטרקט וקטרקט בלייזר