תופעה אחרי ניתוח קטרקט - מונוויז'ן

דיון מתוך פורום  קטרקט וקטרקט בלייזר

06/08/2015 | 22:54 | מאת: רוני

בעין ימין הושתלה עדשה לראיה למרחק (לפני כ-4 שבועות) בעין שמאל הושתלה עדשה שמאפשרת קריאה וראיה מקרוב (לפני כשבוע). לפני יומיים, צפיתי בסרט בבית קולנוע. לפעמים הכתוביות נראו בסדר ולפעמים 2 התווים האחרונים של שורת הכתובית נראו כפול. האם אפשר להסביר את התופעה? האם היא קשורה ליובש בעין, ואם כן, כיצד?

שלום רב, התופעה יכולה להיות קשורה ליובש מאחר והוא משפיע בעקיפין על הקרנית שגורמת לטישטוש בראיה. כמו כן יתכן והמצב החדש דורש קצת זמן נובף להסתגלות.

מנהלי פורום קטרקט וקטרקט בלייזר