לייזר מול רגיל

דיון מתוך פורום  קטרקט וקטרקט בלייזר

15/07/2015 | 00:52 | מאת: ג.ב.

הייתי אצל מנתח בכיר אצלכם לבדיקה לניתוח קטרקט. אחרי כל מה שקראתי על היתרונות של ניתוחי לייזר (גם באתר שלכם), קצת הופתעתי שהוא המליץ לי לעשות ניתוח רגיל--שאין צורך לניתוח לייזר. האם ההבדל בתוצאות בסופו של דבר לא כל כך משמעותיות? תודה.

שלום רב, יתרונות הלייזר על פני ניתוח רגיל בעקרון הם: 1 כמות האנרגיה המושקעת להוצאת הקטרקט קטנה בהשוואה לניתוח הרגיל 2 רמת הדיוק גבוהה יותר. חשוב לציין שיש מנותחים שעקב מבנה העין והקטרקט לא מתאימים לניתוח בלייזר. חשוב שהמנתח יזהה מצבים אלה וימליץ על ניתוח רגיל.

מנהלי פורום קטרקט וקטרקט בלייזר