ראיה חלשה חודשים לאחר ניתוח קטרקט בלייזר

דיון מתוך פורום  קטרקט וקטרקט בלייזר

11/07/2015 | 17:44 | מאת: סמדר

שלום אמא שלי בת 79, עשתה ניתוח קטרקט בשתי העיניים. בראשונה רואה מצוין, בשניה, אותה עשתה בלייזר, הראייה חלשה כמעט כמו לפני הניתוח. הרופא טען שהיתה חסימה של כלי דם, צילום הראה שלא היה ולא נברא. עכשיו הוא טוען שאין מה לעשות והבעיה אינה בניתוח. האם זה הגיוני או שצריך להתעקש על ניתוח מתקן? תודה

שלום רב, קשה לי להעריך את מצב העין לאחר הניתוח. יש צורך בביצוע מספר בדיקות על מנת לבדוק ככל הנראה את מצב הרשתית, במידה והניתוח עבר בהצלחה אין צורך בניתוח מתקן.

מנהלי פורום קטרקט וקטרקט בלייזר