דוקטור לווינגר הנכבד

דיון מתוך פורום  קטרקט וקטרקט בלייזר

02/07/2015 | 11:41 | מאת: איילת השחר

כתבתי לפני מספר דקות שאלה ומשום מה היא נעלמה ואיננה מופיעה. לכן ברשותך אחזור עליה. בבדיקת עיניים נכתב cataract all types מה פירוש כל הסוגים? האם יש סיכון כלשהו לעיניים בדחית הניתוח? כיוון שאני רואה טוב עם משקפיים אפילו בנהיגה. האם אתה מקבל פציינטים ממכבי? לתשובתך אודה מאוד.

קטרקט הינו מצב שבו מופיעה עכירות בעדשה של העין. העכירות יכולה להופיע בכמה צורות ובכמה שכבות בעדשה. לדעתי הרופא השתמש במושג כללי לקטרקט מבלי לפרט את הסוג שלו. הדבר לא צריך להדאיג. במידה ואין מגבלה משמעותית בחיי יום יום וניתן לשפר את הראיה עם משקפיים, דחיית הניתוח לא תגרום לסיבוכים. אשמח לבדוק אותך במרפאתנו

05/07/2015 | 12:50 | מאת: איילת השחר

תודה על תשובתך המהירה.בתגובה לתשובתך: שאלתי את רופא העיניים שלי האם יש סיכון בדחיית ניתוח קטרקט כיוון שאני מסתדרת במצב הנוכחי הוא ענה שלעיתים נדירות יש התפרצות של גלאוקומה בעיקבות דחיית הניתוח מה דעתך?

05/07/2015 | 12:54 | מאת: איילת השחר

תודה על תשובתך.בתגובה לתשובתך: שאלתי את רופא העיניים שלי האם יש סיכון בדחיית ניתוח הקטרקט כיוון שאני מסתדרת במצבי הנוכחי, הוא ענה שלעיתים רחוקות עלולה להתפתח גלאוקומה כתוצאה מכך. מה דעתך?

שלום רב, קשה לי להעריך את מצב הקטרקט ומבנה העין שלך, לעיתים רחוקות קטרקט יכול לגרום לגלאוקומה.

מנהלי פורום קטרקט וקטרקט בלייזר