ניתוח קטרקט לצעירים

דיון מתוך פורום  קטרקט וקטרקט בלייזר

04/03/2013 | 21:43 | מאת: רחל

שלום בגיל 36 אובחן אצלי קטארט בשתי העיניים. הרופאים טענו שכדאי להמתין בגלל גילי הצעיר. היום אני בת 45 ומניחה שהבעיה התעצמה. האם כדאי לעבור את הניתוח בשיטה החדשה, או להמשיך להמתין?

05/03/2013 | 17:06 | מאת: ד"ר נדב בלפר

שלום רחל את ניתוח הקטרקט כדאי לדעתי, לעבור אם יש הפרעה בראיה. יש מספר קטן מאד של מצבים בהם ההתוויה היא רפואית. אני מניח שהיו אומרים לך זאת. כמעט כל הניתוחים היום מבוצעים בשיטה חדשה בעזרת אולטראסאונד וחתך קטן. אם כוונתך לניתוח בלייזר - אני מזמין אותך לקרא בתגובות הראשונות שלי על היתרונות והחסרונות.

מנהלי פורום קטרקט וקטרקט בלייזר