המשך לניתוח קטרקרט

דיון מתוך פורום  קטרקט וקטרקט בלייזר

15/05/2015 | 17:24 | מאת: lili

לרופא שלום וברכה תודה על תשובתך לצערי בבדיקה מאתמול התגלה קרע ברשתית ועברתי במיידי ניתוח תיקון הקרע בלייזר העכירות מהפרדות הזגוגית קיימת מטריד אותי האם אוכל לעבור ניתוח קטרקט בעוד תקופה לאחר איחוי קרע בלייזר ללא בעיה או שמא יש חשש שהניתוח עצמו יכול לגרום להפרדות רשתית האם ניתו קטרקט לאחר איחוי קרע ברשתית בלייזר הינו ניתוח בסיכון גבוה תודה על תשובתך

שלום רב, ראשית טוב שעברת את הטיפול בלייזר להקפת הקרע. בעוד מספר שבועות יש לעבור בדיקה חוזרת ולאחריה ניתן יהיה לשקול ביצוע ניתוח הסרת ירוד. לגבי הסיכון בניתוח לאחר הטיפול בלייזר הסיכוי שהקרע יתקדם הוא לא גבוה וגם לקרעים חדשים הדבר קטן מאחר והיתה כבר הפרדות של הזגוגית.

מנהלי פורום קטרקט וקטרקט בלייזר