ניתוח קטרקט

דיון מתוך פורום  קטרקט וקטרקט בלייזר

11/05/2015 | 15:30 | מאת: lili

שלום וברכה בת 60 קטרקט בעין ימין לפני כחודש התחלתי לראות נקודות שחורות ועכבישים נבדקתי אצל מומחה רשתית שקבע שכתוצאה מהפרדות הזגוגית נגרם לי דימום בבדיקות נוספות הדימום הלך והצטמק הרופא אמר לי לדחות את הניתוח לכמה חודשים שאלתי לאחר ניתוח הקטרקט האם העכירות תחמיר ואז אראה את הנקודות חזק יותר אנא תשובתכם סליחה על האריכות

15/05/2015 | 09:23 | מאת: ד"ר נדב בלפר

שלום רב, העכירות בעדשה יכולה להתקדם. אבל אז ראייתך תפחת. וגם הנקודות יפריעו פחות. מהסיבה הפשוטה שתראי אותן פחות... בברכה, דר' נדב בלפר.

מנהלי פורום קטרקט וקטרקט בלייזר