תופעות לאחר ניתוח קטרקט

דיון מתוך פורום  קטרקט וקטרקט בלייזר

16/03/2015 | 18:20 | מאת: עדי

שלום, אשמח לדעת האם לאחר ניתוח קטרקט בעין אחת (יש צורך גם בעין השנייה) אחת התופעות היא ראיה טובה לטווח רחוק ומאידך ראיה לא טובה לטווח קצר? האם זה בסדר וטבעי או שיש מקום לבדיקה נוספת (מדובר על אישה בת 80) תודה מראש

שלום רב, הדבר טבעי לחלוטין מאחר וככל הנראה הכיוון לאחר הניתוח הוא לרחוק ולקרוב יש צורך במשקפיים לקריאה. ברוב המקרים המטופלים מבקשים לבצע ניתוח בעין השניה מאחר וחדות הראיה בעין המנותחת טובה יותר או על מנת לאזן את הראיה בין העיניים.

מנהלי פורום קטרקט וקטרקט בלייזר