לפני נתוח

דיון מתוך פורום  קטרקט וקטרקט בלייזר

27/02/2015 | 14:11 | מאת: ואנונו עדה

יש לי תור לנתוח בעין ימין בעוד כחודשים.אחרי הסבר הרופא החלטתי על עדשה טורית רב מוקדית (סובלת מראיה לקויה לקרוב ורחוק ובנוסף מאסטיגמציה). שכחתי לציין בפני הרופא שיש לי הפרדות הזגוגית ואני רואה מעין קורי עכביש כ - 7 שנים האם זה יכול היה לשנות את ההחלטה? שאלה נוספת נאמר לי שאצטרך לעבור נתוח גם בעין השניה כעבור חודש למרות שהיא עם קטרקט במצב פחות גרוע ,האם ההחלטה שלי היתה נכונה? אני בת 69 וסכרתית. מודה מראש על חוות הדעת.

שלום רב, כעיקרון אין קשר בין מצב הפרדות הזגוגית והצלחת הניתוח. חשוב לדעת שגם לאחר הניתוח מצב הזגוגית לא אמור להשתנות. לגבי השאלה האם הבחירה נכונה או לא אני ממליץ לשקול שיחה נוספת עם המנתח.

מנהלי פורום קטרקט וקטרקט בלייזר