ניתוח קטרקט

דיון מתוך פורום  קטרקט וקטרקט בלייזר

12/02/2015 | 13:53 | מאת: גלעד

עברתי ניתוח קטרקט בעין ימין והושתלה עדשה לראיה מרחוק. בקרוב אזדקק לניתוח דומה בעין השניה. האם אפשרי להשתיל בעין השניה עדשה לראיה מקרוב כך שלא אזדקק למשקפיים. האם עדשות שונות לא עלולות לגרום לסחרחורת, כאבי ראש, חוסר יציבות?

שלום רב, יש אפשרות להשאיר מספר בעין השניה לקרוב. טכניקה זו נקראת MONOVISION. חלק גדול של המטופלים מסתדרים עם התיקון הזה וחלק לא. האופציה השניה היא השתלת עדשות מולטיפוקליות ואז אין צורך לתקן כל עין למרחק שונה.

מנהלי פורום קטרקט וקטרקט בלייזר