ניתוח קטרקט בלייזר

דיון מתוך פורום  קטרקט וקטרקט בלייזר

30/11/2014 | 12:26 | מאת: יוסף

בס"ד שלום וברכה ! לפני כ - 11 חודשים עברתי ניתוח קטרקט בלייזר. מאז ועד היום אני סובל מראיה מטושטשת עקב חלקיקים שנשארו בעין מהטיפול בלייזר. בבדיקה האחרונה שהיתה לי לפני כשבוע נאמר לי שהשריר של העין נפגע. שאלתי היא, האם ניתן לרפא בעיה זו ומה אפשר לעשות כדי שהראיה שלי תהיה פחות מטושטשת. תודה רבה.

שלום רב, ברוב המקרים הופעת חלקיקים שחורים או זבובים בשדה הראיה לאחר הניתוח נגרמים כתוצאה מהפרדות הזגוגית. הזגוגית הינה חלק ג'לי הנמצא בחלק האחורי של העין והוא זה שגורם להפרעה.

מנהלי פורום קטרקט וקטרקט בלייזר