קטרקט

דיון מתוך פורום  קטרקט וקטרקט בלייזר

29/11/2014 | 08:49 | מאת: יוכי

שלום אני שוב מעלה את הסיפור מתחילה אנא תתיחס כי אני מוטרדת מאד ולא ישנה כבר מספר שבועות עברתי לפני שבועיים וחצי ניתוח קטרקט המצב היה בסדר גמור ראיתי נפלא רק לשלושה ימים לאח ר מכן התחלתי לראות מטושטש כמו לפני הקטרקט פניתי מאז לרופא 3 פעמים בפעמיים הראשונו הבדיקה היתה תקינה ואז הרופא שלחתי אותי ל OCT כי הסברתי לו שהבדיקה אומנם תקינה אבל אני רואה מאד מטושטש הOCT יצא תקין אתמול שוב הייתי אצלו במרפאה ולאחר בדיקה עם הרחבת אישונים הכל תקין אומנם חלה ירידה בראיה ואז הרופא הסביר לי שוב שהכל תקין אלא שיש לי היפרדות הזגוגית(זה קרה לפני 5חודשים) ויכול להיות שכתוצאה מהניתוח או לא (כי היפרדות קוראת בהדרגה) ונתן לי להבין שהזגוגית עכורה( מה שקורה גם שהזבובים והחוטים ונקודות שחורות נראים יותר טוב אחרי הניתוח וזה גם מפריע מאד) וזו הסיבה ושאהיה סבלנית זה יקח זמן ו הטישטוש יעבור (סוג של ערפל למרחק ) וכן העין המנותחת היום היא 0.25 (היתה 1.00) שאלתי אני מאד חרדה והאם זה באמת יעבור

שלום רב, אני יכול להתיחס רק לנתונים שאת מעלה בפני. אם מדובר בהפרדות זגוגית פחות מחצי שנה יש עדיין סיכוי לשיפור קל.

מנהלי פורום קטרקט וקטרקט בלייזר