ניתוח קטרקט

דיון מתוך פורום  קטרקט וקטרקט בלייזר

09/11/2014 | 00:30 | מאת: sola

אני כשנה לאחר ניתוח קטרקט לאחר הניתוח הראיה בעין הוחמרה היה לי צילינדר בעין וכעת יש לי צילינדר ומספר 1.5 הראיה לקריאה הוחמרה בהרבה וללא משקפים אני רואה רק שינוי צבע בנייר. עשיתי בדיקות כולל OCT וצילום לאחר מכן הרופאה אמרה לי שיכולה להיות אפשרות שהעדשה שהושתלה לא הותאמה נכון לי. האם מתאימים את העדשה לפי נתוני הראיה של המטופל לפני הניתוח או שהעדשה שמגיעה היא תמימה ואטינה ספציפית לכל לקוח בנפרד. שאלה נוספת האם ישנה אפשרות להחליף עדשה שהושתלה. תודה סולה

שלום רב, כעיקרון התאמת העדשה תלויה במדידות לפני הניתוח והעדשה מותאמת במיוחד למטופל. לגבי החלפת העדשה הדבר אפשרי אבל יש לעיתים סכנות בכך ואני ממליץ לשקול זאת בכובד ראש. אופציה נוספת לפנות למומחה לעיניין.

29/11/2014 | 21:55 | מאת: אילנה

שלום רב בעין שעברה היפרדות רישתית התגלה קטרקט אפשר לקבל המלצה לרופא מומחה בתחום? האם אפשר לעבור ניתוח כזה במרפאות עיניים או בבית חולים? תודה

מנהלי פורום קטרקט וקטרקט בלייזר