עדשה

דיון מתוך פורום  קטרקט וקטרקט בלייזר

30/09/2014 | 16:42 | מאת: bluemoon

אני לגמרי מבולבלת.איך מחליטים באיזה עדשה לבחור.כרגע יש לי מספר גבוה+צילינדר ואני אמורה לעבור ניתוח קטרקט.

שלום רב, השאלה היא האם המטרה שלך היא להיות חופשיה כלל ממשקפיים? 1 אם לא, אז עדשה רגילה וככל הנראה יהיה צורך במשקפיים לתיקון שארית הצילינדר ולקרוב. 2 אם כן, יש צורך בתיקון עדשה מיוחדת הכוללת צילינדר ואתה ניתן להקטין את הצורך במשקפיים. 3 אם כן, ויש אפשרות להשתלה של עדשה מולטיפוקאלית היא יכולה לתת גם תשובה לראיה לרחוק וקרוב בעת ובעונה אחת. חשוב לציין שאלה אפשריות כלליות לא ידועים לי נתוני הבדיקה שלך והאם האופציה האחרונה מתאימה לך. בהצלחה.

מנהלי פורום קטרקט וקטרקט בלייזר