חשיבות ניתוח לייזר

דיון מתוך פורום  קטרקט וקטרקט בלייזר

17/09/2014 | 12:31 | מאת: אורי

שלום ד"ר, אני אמור לעבור ניתוח קטרקט בעין אחת. בביקור אצל רופא מנתח נאחר לי שהלייזר נועד לצרכים שיווקיים בלבד ואין לו שום יתרון על הניתוח המקובל. ברצוני לשאול האם היתרון של הלייזר משמעותי

שלום רב, ראשית גילוי נאות, אני מנתח בשתי השיטות וחושב שיש במקרים מסוימים יתרון משמעותי ללייזר. היתרון הגדול שלו הוא בכך שהוא מקטין את כמות האנרגיה המושקעת בפירוק העדשה. לדעתי במידה ומכשיר הלייזר היה זמין יותר לרופאים כולם היו מבצעים איתו את ניתוחי הקטרקט שלהם.

מנהלי פורום קטרקט וקטרקט בלייזר