השתלת עדשה סולקיפלקס על עדשה קיימת

דיון מתוך פורום  קטרקט וקטרקט בלייזר

28/03/2024 | 08:24 | מאת: קרן

שלום רב, במידה ואחרי ניתוח קטרקט יש ירידה בראיה ועקב השתלת עדשות בניתוח ירוד במרחקים שונים נוצר פער בין העינים. במידה ומוסיפים עדשה סולקיפלקס על עדשה שקיימת ובהמשך יש ירידה בראיה באותה עין האם המספר שיהיה בעין הוא לפי העדשה הסולקיפלקס או לפי שתיהעדשות שיש בעין (העדשה הקודמת לדוגמה -2 ובעדשה הסולקיפלקס אחרי שנה תהיה -0.5 אז בעצם יהיה המספר בעין -2.5 ?

שלום רב, כח העדשה מחושב על פי המספר במשקפיים (רפואת עיניים על רגל אחת)

מנהלי פורום קטרקט וקטרקט בלייזר