ראיה טובה לפני ואחרי קטראקט

דיון מתוך פורום  קטרקט וקטרקט בלייזר

23/12/2023 | 10:42 | מאת: שרה

אני מרכיבה משקפיים מולטיפוקאל, לפני חודש וחצי עשיתי נתוח קטראקט בעין ימין למרות שראיתי מצויין. שמו לי עדשה מונופוקאלית. בבדיקת אופטומטריסט אין שינוי במשקפיים. בעוד חצי שנה אמורה לבצע קטראקט בעין שניה. נכון לעכשו רואה עם משקפיים מצויין כמו לפני הניתוח, איך יכול להיות?

שלום רב, יש התאמה בין שארית המספר לבין מבפר המשקפיים הנוכחיים

25/12/2023 | 18:47 | מאת: שרה

תודה על התשובה מה שמעניין אם ראיתי מצויין לפנח הניתוח ואין שינוי לאחריו רואה מצוין. אז למה לעשות ניתוח?

מנהלי פורום קטרקט וקטרקט בלייזר