קטרקט לאחר היפרדות רשתית

דיון מתוך פורום  קטרקט וקטרקט בלייזר

17/10/2023 | 11:58 | מאת: נטלי

היי. בת 40. לפני 3 חדשים עברתי היפרדות רשתית בעין ימין,חיגור,ויקטורמיה.גז. כיום אני לא רואה כלום למעט טשטוש. אובחן קטרקט "משמעותי" מספר - 10 עם צילנדר 3.5 וקרוטוקונוס. הומלץ כמובן על עדשה טורית. השאלה איך אני עושה בכלל בדיקת ראיה להתאמת עדשה כשאני לא מצליחה לקרא מס"מ? והאם כדאי לייזר או ניתוח רגיל?ומה אני אמורה לצפות לאח ניתוח כזה. תודה רבה.

שלום רב, לא ניתן לבצע בדיקת ראיה עקב הקטרקט המתקדם. לאחר הניתוח ככל הנראה הראיה עשויה להשתפר מאחר והקטרקט יטופל. אני ממליץ לשוחח עם הרופא המטפל לגבי טכניקת הניתוח.

מנהלי פורום קטרקט וקטרקט בלייזר