עדשות פרימיום בניתוח קטרקט בהתאמה אישית.

דיון מתוך פורום  קטרקט וקטרקט בלייזר

09/07/2023 | 13:11 | מאת: דורון

שלום. יש לי קטרקט ואסטיגמציה ואני צריך עדשה מולטיפוקליט שתטפל גם באסטיגמציה (תיקון טורי). בעדשה כזאת יש אובדן של 10-14 אחוז מהאור בגלל שיש שלושה מוקדים דרכם מגיע האור לרשתית בו זמנית. אבל יש עדשות טוריות עם תיקון רציף (כמו במשקפיים) ויש גם שיטה אחרת : Toric EDOF (Extended Depth of Focus) מצאתי כמה : Vivity IOL - X-WAVE technology makes it so you can transition between distance and intermediate vision without night time rings or halos. TECNIS Synergy Trifocal IOL - combines extended depth of focus (EDOF) and multifocal technologies CUSTOMISED TORIC TRIFOCAL IOL-- Zeiss AT LISA tri toric 939MP Toric EDOF שיטה יותר טובה ממולטיפוקלית רגילה? מדובר בשיטה אחרת להשגת מולטיפוקליות? מהי השיטה הכי טובה ומהי העדשה הכי מתקדמת כיום?

שלום רב, אכן יש אובן עם עדשות מולטיפוקליות אך הן מאפשרות ראיה לקרוב מרחק ביניים ורחוק. עדשות edof מאפשרות ראיה טובה לרחוק ומרחק ביניים ולקרוב ברוב המקרים יש צורך במשקפיים . אין שיטה טובה יותר או פחות אני ממליץ לשוב לשיחה על כך עם הרופא המנתח.

מנהלי פורום קטרקט וקטרקט בלייזר