קטרקט משני - יאג לייזר

דיון מתוך פורום  קטרקט וקטרקט בלייזר

14/02/2023 | 07:26 | מאת: אדם

יאג לייזר לקטרקט משני - איך ניתן להביא לתוצאה טובה עם מינימום פלוטרים ? תודה.

שלום רב, קשה להתחייב על מינימום פלוטרים זה חלק מתופעות הלוואי של הטיפול שיש לקחת בחשבון .

02/03/2024 | 09:27 | מאת: אבי

שלום רב עברתי ויטרקטומי וקטרקט רק עבור הוצאת פלוטרים. לפני 3 שנים. כיום קטרקט משני בהתחלה. האם יחזרו הפלוטרים? האם יס דרך למנוע? כמות שתיווצר? האם יש חשיבות למועד ביצוע הטיפול? בתחילת הקטרקט משני או כשממש מפריע? מטריד מאד תודה רבה אבי 0523996050

מנהלי פורום קטרקט וקטרקט בלייזר