התאמת עדשה בעת הניתוח - קרוב או רחוק

דיון מתוך פורום  קטרקט וקטרקט בלייזר

09/02/2023 | 09:39 | מאת: אלי

שלום, עברתי ניתוח קטראקט בעין אחת והותקנה לי עדשה מונופוקלית לראיה מרחוק. כעת עלי לעבור את הניתוח בעין השניה ואני שואל איזו עדשה נכון שתותקן, לקרוב או לרחוק? אציין שכל חיי (בן 73) נזקקתי למשקפיים לרחוק וראיתי טוב לקרוב. כיום, אחרי הניתוח בעין הראשונה אני יכול לקרוא מקוב הודות לעין שטרם נותחה ואני תוהה מה יהיה המצב אחרי הניתוח בעין זו. תודה

שלום רב, במידה ואתה רוצה להקטין את התלות במשקפיים והמצב הנוכחי של עין לרחוק ועין שניה לקרוב לא מפריע אני ממליץ לשקל את תיקון העין השניה בניתוח לקרוב. עליך לפנות לרופא המנתח ולשוחח איתו על כך .

מנהלי פורום קטרקט וקטרקט בלייזר