בחירת מנתח לניתוח קטרקט עם צילינדר

דיון מתוך פורום  קטרקט וקטרקט בלייזר

26/11/2022 | 21:45 | מאת: אמיר

שלום, אני בשלב בחירת רופא לניתוח קטרקט: 1. במיפוי הקרנית לתיקון צילינדר – האם הטכנאי קובע איזו עדשה תיושם ומה כיוונה או שלרופא המנתח יש שיקול דעת? 2. נראה שרוב מנתחי הקטרקט הם בעיקר מומחים לתחומים (רשתית, גלאוקומה, קרנית וכו). אם הרופא עתיר נסיון ניתוחי ומוניטין באותו תחום ראשי ואומר שהוא גם מנתח קטרקט, האם אוכל להסיק שגם בניתוח קטרקט תהיה לו מומחיות רבה? תודה !

שלום רב, 1 הקובע הוא הרופא בלבד לאחר ביצוע בדיקות מקיפות הכוללות גם מיפוי קרנית. 2 יש רופאים מומחים לקטרקט אני חושב שהמלצות והתרשמות אישית תעזור בבחירה.

מנהלי פורום קטרקט וקטרקט בלייזר