תיקון צילינדר בניתוח קטרקט

דיון מתוך פורום  קטרקט וקטרקט בלייזר

05/11/2022 | 11:20 | מאת: אמיר

אני לפני ניתוח קטרקט בשתי העיניים. עד כה השתמשתי במשקפי מולטיפוקל עם תיקון צילינדר. מסתבר שמספר הצילינדר שלי השתנה על פני השנים וגם לאחרונה. 1. האם יתכן שהצילינדר השתנה בגלל הקטרקט? 2. האם יש טעם לעשות תיקון צילינדר עם עדשות טוריות בניתוח הקטרקט אם הצילינדר משתנה? האם מיפוי הקרנית יכול לסייע בתשובה על השאלה הזו? תודה, אמיר

שלום רב, 1 בהחלט הקטרקט יכול להשפיע 2 על פי מיפוי הקרנית ניתן לשקול האם יש צורך בעדשה המתקנת צילינדר

מנהלי פורום קטרקט וקטרקט בלייזר