קרטוקנוס ועין עצלה האם יש אפשרות להוציא על זה נכות אפילו קצת תדוה רבה

דיון מתוך פורום  קטרקט וקטרקט בלייזר

19/09/2021 | 17:33 | מאת: לוברבום

שלום וברכה אני מבררת למישהי עם בעיה של קרטקונוס ועין עצלה האם היא יכולה לקבל קצבת נכות מי הביטוח הלאומי אפילו רק קצת אחוז?? עין אחת חדות ראיה 6/12 עין אחת חדות ראיה 6/36 עקב עין עצלה הולכת עדשות מגע סקלרלרית בקושי מסתדרת איתם יש לה מחלה שנובע מי היחלשות בשרירים האם כשהקרטקונוס נובע מי ההיחלשות של השרירים האם היא יכולה לקבל בקצבת נכות אני רוצה לציין שהיא בת 40 כבר לכן אמרו לה לא לעשות כלום רק עדשות מגע הקרטוקנוס היא עם עין רגילה שרואים גם עם מיפוי רגיל אשמח לדעת תשובה תודה רבה האם במידה ויהיה לה גם קטרקט ויהיה קושי לבצע ניתוח בגלל הקרטקונוס האם אז זה כן יהיה מוגדר מי הביטוח לאומי תודה רבה

שלום רב, אני מצטער זוהי שאלה היפוטטית לחלוטין.

מנהלי פורום קטרקט וקטרקט בלייזר